| Liseden Enstantantanatanaeler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Liseden Enstantantanatanaeler Paz Eyl. 30, 2007 1:20 am | |
| Ne günlerdi onlar be. -Başka adam yokmuş gibi-cekiyle oturduğumuz günler,ardımıza da iki cengaver arkadaşımız ketoyla aliyi aldığımız lise günleri.Sabahtan akşama kadar geyik yaptığımız ders neyim dinlemediğimiz günler. Hey gidi ceki...cekiçen diyoduk sana.Nası da kızıyodun.nolurdu ki sanki "he la hee.Japonum var mı?" deseydin. Ya sen ketom.Amma da utanıyodun lan.kızarıveriyodun hemen.Dersler de felaketti hani.sessizdin filan ama.anasını ağlatıyodun derslerin.bizim malum arkdaşla ii dalga geçiyoduk o aralar.bizim derdimiz oydu Peki ya sen ali.hatırlarmısın fizikten 1 almıştın.ben de demiştim ki "ali gel hocayla bi konuşam.kesin yükseltir bak"..hatta hoca nerdeyse "ali gel notunu yükseltiyim." diyecek haldeydi.Ama sen" boşver ya" demiştin.hatırlıyonmu.Hey gidi gunler be.Ne akıllı adamlarmışız biz. Bu arada Keto!!Ali,sen yokken paso arkandan konuşuyodu.bil yani.içimden kalmasın hani.o bakımdan. | |
|
| |
ketomaj Onursal Üye :)
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 01, 2007 10:12 pm | |
| hey gidi gunler heyt beaa... hazırlıkta başlıyan efsaneleşen sonra da mecaraya dönüşen bir sınıftı bizimkisi.. şebeğe benziyenleri mi, gözü çekik olan şahsı mı, dişleri tavşana benziyeni mi, BOYU HERKESTEN CÜCE OLANI MI, derisindeki beyaz kısım sadece kıcında olanı mı, kafası çekiç gibi sert olanı mı, yakışıklı sarışın kuş olanı mı, hipolaşan beyinleri mi, soyadı yüzünden koyun olanı mı, pire gibi hafif olanı mı, kulakları kepçe kaşık olanları mı, en ufak riskte hararet yapan yüzleri mi, masaaltı yapacak dereceye gelen yağcıları mı, sınıftan haberi olmayan uzaylıları mı, lakabı olmayana lakap takmayı meslek edinenleri mi, hocaları tınlamayanları mı, balık etli olanları mı, derste hocanın arkasında şınav çeken atları mı, lakabım var diye iyice motorlaşarak erkeklerle dalga gecen kızları mı, veee sınıfın en önemli şahsı olan karne günlerinde sivil gelen MALUM ŞAHISI mı ARARSIN... Bu arada enseme vuran hocanın eşgalini tespit ettim yakaladığım yerde binecem tepesine... sen bir cücesin | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 01, 2007 10:51 pm | |
| ne var olm tatarsak alla alla. ben özümü inkar etmiyom. ama cok salaktık lise yıllarında kabul edin. | |
|
| |
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 02, 2007 12:51 pm | |
| - subzero demiş ki:
- ne var olm tatarsak alla alla. ben özümü inkar etmiyom. ama cok salaktık lise yıllarında kabul edin.
ne alaka lan.bence gayet akıllıydık.Bi kişi vardı salak.o da malum.genetikti | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Çarş. Ekim 03, 2007 6:20 pm | |
| tamam bilader sen akıllı ol ben salaktım | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Cuma Ekim 05, 2007 11:55 pm | |
| yavuz seni buraya bekliyoz... | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler C.tesi Ekim 06, 2007 12:34 am | |
| - subzero demiş ki:
- yavuz seni buraya bekliyoz...
geliyom dedi zaten.tören filanla gelecek heralde | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler C.tesi Ekim 06, 2007 4:18 am | |
| hocam hemen bi karşılama merasimi hazırlayalım. Sen bandonun başına geç güdükçüüüm. Son ki üç dört. Hasduuuuur, Haydi ya Allaaah! | |
|
| |
MardenZeRo
| Konu: Kandırmayın!!! Ptsi Ekim 15, 2007 4:55 pm | |
| Ulen çok ot bi sınıftık... Madem efsane idiniz nerede lan o zmn efsaneliğiniz.... Artık ses soluk çıkmıyoo kimseden...
Bizim sınıfı bilmeyen arkadaşlar.... Ben çok usluydum... bunlar benden de uslu.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 15, 2007 7:05 pm | |
| - MardenZeRo demiş ki:
- Ulen çok ot bi sınıftık... Madem efsane idiniz nerede lan o zmn efsaneliğiniz.... Artık ses soluk çıkmıyoo kimseden...
Bizim sınıfı bilmeyen arkadaşlar.... Ben çok usluydum... bunlar benden de uslu.... ee tabi fazla grşmeyince ses soluğumuzu hissetmen aaaaaaaaküuuuuu cüce bilir hatta subzero denen canımın içi daha fazla bilir ne ortamlarımız var bizim.. lan ceki ne zaman evine geleyim ywzss da gelsin mi benim eleman | |
|
| |
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 15, 2007 7:07 pm | |
| ywzss geliyomuş zaten cüce söluo adresi bulamadı herhalde.. site yavaş ancak açıodur siteyi iki üç gün geçmesi lasım.. bekleyin törene hazır olun | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 15, 2007 8:36 pm | |
| | |
|
| |
ywzss
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 38 Location : tekke polatlı hatta ankara ve de sparta Kayıt tarihi : 05/10/07
| Konu: deli_tekkeli Ptsi Ekim 15, 2007 10:05 pm | |
| yvz fason insan sen üniformayla gel ama lise ünforması olsun ana okulu deeel | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Ptsi Ekim 15, 2007 10:53 pm | |
| - ywzss demiş ki:
- yvz fason insan sen üniformayla gel ama lise ünforması olsun ana okulu deeel
hele şükür girdin mi la siteye. nerdesin oğlum sen. bayramda hani köye gelecektin.satıcı i..k | |
|
| |
ywzss
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 38 Location : tekke polatlı hatta ankara ve de sparta Kayıt tarihi : 05/10/07
| Konu: deli_tekkeli Salı Ekim 16, 2007 12:17 am | |
| lan beyseref adamı hasta etme 3 günde köydeydim o .... veya .... sende | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 16, 2007 1:29 am | |
| - ywzss demiş ki:
- lan beyseref adamı hasta etme 3 günde köydeydim o .... veya .... sende
aaa çok ayıp ywzss cum.böle konuşma. ayrıca ben köye geldim seni sordurdum..yok dediler.gelmedi dediler. sana bişey yapcammı sandılar acaba | |
|
| |
ywzss
| Konu: hehehe Salı Ekim 16, 2007 3:15 pm | |
| olum sen bit kadar boyunla bana napabilirsin ki.... ezerim kan seni böle | |
|
| |
EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 16, 2007 6:44 pm | |
| Su cocugun boyuyla alakalı bu kadar laf yapmayın .. olmuyo vala | |
|
| |
ywzss
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 16, 2007 8:45 pm | |
| hayırdır kardes koruma ALTINA mı aldın bilelim yani.......... | |
|
| |
EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 16, 2007 9:16 pm | |
| - ywzss demiş ki:
- hayırdır kardes koruma ALTINA mı aldın bilelim yani..........
ne alaka herhalde kel alaka galiba sanırsam.. Hem korumaya ihtiyacın mı var senin.?? | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Salı Ekim 16, 2007 11:56 pm | |
| | |
|
| |
ywzss
| Konu: deliyim ben deliyim Salı Ekim 16, 2007 11:59 pm | |
| bazen en iyi cevap sessizliktir | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Liseden Enstantantanatanaeler Çarş. Ekim 17, 2007 12:02 am | |
| | |
|
| |
ywzss
| Konu: deliyim ben deliyim Çarş. Ekim 17, 2007 12:04 am | |
| önemli olan benim affetmem degil .................... | |
|
| |
| Liseden Enstantantanatanaeler | |
|