|
| Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
ketomaj Onursal Üye :)
| Konu: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 3:18 am | |
| Bir Var Bir Yok
Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür, yerden yükseldikçe cüssen giderek küçülür, bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu, dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu, mevsimler ve yapraklar arası daimi savaş ve barış var, ölüm yahut yaşam var suçlular ve merhumlar, kimse birinin ruhunu ele geçiremez ilahtan başka, insan parayla satın alma yoluna gider insanı ya başka, bilmem neden diyaloglarınız bu derece laçka, hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma, saf temiz pırlanta şahsa iftiralar saçma, içinde olanı bilmeden bilinmedik bir kutuyu açma, evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz biz tehlikede, tavsiye koleksiyoncusuyuz güvenlerimiz engebede, anılarımı düşünürken ben yaralarımı hesapladım, nefesimle yarış halindeyim adımlarımı hızlandırdım, önceden ferah rahattım üzüntüden zayıfladım, birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım, nefesim ağzımda sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.....
bir gun siyah renge sor hep karanlık içimi yakar, bembeyazdım kirlendim taşlandım yıllandım bittim, bir gun al sancım çek gör,sinmiş içine kapanmış ağlar, bir var bir yok bedenim tercihimde hakkım yatar...
metin ol, yağmur yağsa benım kafama düşer kor, emeklerimi ziyan ettin koş toz ol, üzme benı be verem baht-ı kara şanssızım, geleceğime meraksızım, ben yalansızım, ışıktan rahatsızım, adım olsa marazi, doğru benım terazi, bitene denir mazi, kolo tek bacaklı gazi, durma sen de al bi şad, çok perişan gidişat, şaklabanla doldu taştı camiam artık hep berat, deneme rapim edilmez and, toldı denedinittinat, kritikıl mürettebat, bir dişi iki irtibat, her gun değil senede bir, içten güldüm bunu da bil, oldum ben de yerle bir, adım sözlerime kefil, içerdikleri tekin değil, çuvalın ağzını iple boğ, sen yaralı ben ölü, hayli ağır bilanço, bu hızla viraj alınmaz, kes gazını çek el koy, bi bört sa atım da ordan, gel de sen de ritme doy, öğüdüm ağır omuzlarımda inler durur habire, mecburen yaptığım her işi yaptım şeytan şerrine, bu ne yorgunluk dinlen kolo çek bir tabure, celaleddinin derdi ıslansın testide...
bir gun siyah renge sor hep karanlık içimi yakar, bembeyazdım kirlendim taşlandım yıllandım bittim, bir gun al sancım çek gör,sinmiş içine kapanmış ağlar, bir var bir yok bedenim tercihimde hakkım yatar... | |
| | | ketomaj Onursal Üye :)
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 3:42 am | |
| İlham geldikçe manyaklar gibi yazarım diğerlerini... arkası yarın | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 1:10 pm | |
| Bi sago da benden Emeklemekle başlar, hayatın yolları Ayak nasır tutar, madalyon çift taraflı Nacizane ben ozan dizelerim sızı Hangi birimiz yaşadı tek taraflı Sorma gitsin Yokuşlarım nefes kesselerde ben yolumda Sersefil çakıl taşı modunda direnir oldum Sebepsiz arbedemdin dilimde küfre döndün Özürlerimdin bugüne kabulsüz bir teklif oldun Keyfime değmeyin rüyalarımda karmaşık teranelerde yazarım Olsun varsın anlaşılmaz olsun yunusun kalbi çöple dolsun Körpe duygularımı kahpelere de verdim sahteliklerim menfi Düşlerimde karakter oldum üzgünlüğüm kendime özgü Son hataların yok telafi lüksü küskün düştüm müstakil bir onurun Miras kaldı küskün,düşen ağlamaz yazılarımın ana temasıydı Ben bildim kendimi sessiz kaldım isyanlarımı da yüreğime gömdüm Mültecilerimi öldürdüm hepsini Lolipop şekerleriyle 18ine kadar flörtsün ve mahluk söyle adın nedir? Kaç harften oluşuyosun? Kaçın sesli? Kaçın sessiz? Kaç davranış sergiledin? Kaçı yerli? Kaçı yersiz? Koş saraylarıma bulabilirsen beni Konuş ve dertleş eskisi gibi Bul seni getir bana hediyem ol AKLIMIN ODALARI SENLE DOLDU TAŞTI | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 9:15 pm | |
| helal kardeş manyak gibi yazmaya devam.... | |
| | | yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 10:27 pm | |
| - ketomaj demiş ki:
- helal kardeş manyak gibi yazmaya devam....
töbe ya. | |
| | | tahtakama Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 38 Location : Isparta Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 10:43 pm | |
| Yok mu bi metalci rockcı şunlara ağızlarının payını verecek. bizim lisede hip hop'culara kötü gözle bakarlardı... | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 11:07 pm | |
| Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine
Bir adamın adı cıkacagına bence canı cıksın, biri açtı güldü biterdi kendi kuru binasın, beni bilmeyen beni nerden bilsin bundan böyle, bez alırsam usuldan bak kız alırsam asilden, sıçan çıktı deliği bilir iki gözüm tetikdedir, yakama bi dua iliştir, o duyduğunu yetiştirir, kendini benımle geliştirir, koordinatı finish dir, ruj yakanlar hepsi giderine giderime hep değiştir, görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum, benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum, değiştiremessin benı kasma boşa ben buyum, biras huysuz biras kırık ben kendimle mutluyum, çok mu battı gözüne usturuplu oturuşum, benım nerem dogru homi olmasın meyrüm dilim, değişeceğine söz vermiştin ama daha demin, huyun olur abartma açıktan gecer larga haha, işte hayatım böyle boş bir kahkaha, dudaklarımdan dökülür yapraklar cüzdan makamında, savrulur boşvermişliğim dört bir yana dört nala, kötü günlerim iyilere nazaran sayıca fazla, bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadınmı hiç bir kılıfa, aç ta elini bakayım falına, bak canım senın falın fallanmış, alnın karışlanmış buna alış, bak benım de yüzüm bir karış bu diyardan sıvış...
Bağlı hayatım pamuk ipliğine, eşkıya mı hükümdar dünya, ya ademın havasına kurban, gel danıma urganı bağla, osss bilemedim her soru için benı yııık, domino taşı misali bi kere de hopp, devir benı evir çevir sustur, bırakmadı peşimi benı bu ne divane kuldur..
her sene birimiz için kesilir kuzu koyun, yaşamak degil oyun, ummadıgın anda kesilir boynun, eteğini indirmek istedigin için hayat fahişe sana göre, şahitlik etsin suçlarına komut ver köre, ben kimseyi kaybetmedim herkes benı kaydetti, biraz aybetti bazen yalnızlıklar heybetli, yaşadığım oda kasvetli, maalesef ihtiyacım olan iş rüşvetli, karamsar adam hikmetli, naziklikten bıktım kaba olmam kendime küfür, bana delil ve deney diyen moronlara cevaplar üfür, yaşam seks sahnesi jonklör veya cambaz, kendi kader tayininde her insan bir kumarbaz, saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir tekmesi kaderin, evet kuzen derinim, derin bir borca daldım tüpümde oksijen bitmek üzere yardım edin, kabre gömsen beni kaç paradır kefaletin...
Bağlı hayatım pamuk ipliğine, eşkıya mı hükümdar dünya, ya ademın havasına kurban, gel danıma urganı bağla, osss bilemedim her soru için benı yııık, domino taşı misali bi kere de hopp, devir benı evir çevir sustur, bırakmadı peşimi benı bu ne divane kuldur..
hiyaaa melanpoli sago kaf kef kolera kulagımda güzel sesler var ya senin............???? | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 11:08 pm | |
| her gun bi tane yazacam kardeşlerimm dinle dinle yaz ohh dunya bu iştee... | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Cuma Eyl. 21, 2007 11:29 pm | |
| - tahtakama demiş ki:
- Yok mu bi metalci rockcı şunlara ağızlarının payını verecek. bizim lisede hip hop'culara kötü gözle bakarlardı...
kardeş lisenın üzerinden 4 sene gecti, devir hip hop devri.. Bizler bilindik naralar değil güzel sözler duymak isteriz ve bu sözleri de sagodan kendimize enjekteleriz... Zevkler ve renkler tartışılmazmış ayrıca gaz maskesiyle gül koklanmazmış... Rockçıların güzel sözleri varsa ki ben rock dinlemedim diyebilirim dogru düzgün, acsınlar bir konu paylaşsınlar.. Babo sen aybedion senın cigerin saolsun.. Ki sen benı kaale bile alma ben biomanyağım, oğuz yılmaz(favorim 1), ferdi tayfur, ethem yeşiltaş, ekrem bircan, necati coşkunses, güdüllü ergün, ali yaprak, ankaralı kara murat, mehmetakifli bacak, balalı mehmet, bülent gökçe(favorim 2), coşkun direk, çubuklu yaşar, çıtır burhan, ekrem çelebi(favorim 3), arap şükrü falan dinlerim hertelden yanii.. Ayrıca yvzdan daha iyi oyun havası oynarım... saygı duyarım | |
| | | yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli C.tesi Eyl. 22, 2007 12:16 pm | |
| - ketomaj demiş ki:
- her gun bi tane yazacam kardeşlerimm dinle dinle yaz ohh dunya bu iştee...
keto bunları elinle mi yazıyon la.msn ye gel bişey dicem oyun havasına da üstüme bi ethem yeşiltaşı tanırım.o kadar. | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Paz Eyl. 23, 2007 12:49 am | |
| yvz adlı kişi beni rahatsız etme msnımı özel kişilere verebilirim... ayrıca o yazıları ben dinleye dinleye yazıom... merakın gittmi | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Paz Eyl. 23, 2007 3:49 pm | |
| Bence Rap ve Hiphop turkiyede en anlamlı sozleri bizlere sunuyor. Bir zamanlar onun kırmızı arabası bunun kırmızı arabası gibi soz olarak ilkokul cocugunu tatmin etmeyen muziklerden bıkanlar için içi dolu 'anlam yuklu' sozleri 'lisede ii bakılmazdı' sozu ile kusmsemek hec dogru degil. | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Paz Eyl. 23, 2007 3:57 pm | |
| yvz rap ile ilgili cok fazla site var. Ama benim takip ettigim muzik + sozler bulunan http://www.rapmatix.com/ ii bi site. | |
| | | yvz Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Paz Eyl. 23, 2007 7:31 pm | |
| ben ne rap i , ne de sagupa denen arkadaşın yaptığı şarkıları sevmiyom.
Ankara Oyun Havaları üzerine müzik dinlemem.Arada bi de türkü.
rap isteyen tahtakama ydı
En son tarafından Ptsi Kas. 19, 2007 4:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Ptsi Eyl. 24, 2007 2:58 am | |
| yvz atım garaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben gara amman ammman koçlarrrr haydin memleketim angara vay vayy.... bu yıl böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee giderse ammann amman amanın halim haraptırrr benim vay vayyyy. al sana fındık fıstık cürük cıktı fındık başucumda yastııııııııııık yörü goccuuuuuuuuuuuuuummmmm. atımmm araaaaaaaaaaaaaaaapppp tır benım ammman amman aman yüküm şarap şarap tır benım goccumm gıcılardaaaaaaa gıcılar amman amman aman ne yapacak goccum da gacıular aman neler yapar goccum gacılar vay vayy al sana fındık fıstık cürük cıktı fındık başucumda yastıkkkk yörü goccummmmm 14 üneeeeeeeeeeeee girenler amman amman aman cifte göbek möbek dırgalar goccum aman cifte göbek möbek dırgalar benımmm al sana fındık fıstık cürük cıktı fındık aman rakıları içtiiikk içtik zerhoş olup yattıkkk....
yvz bu senı bir ay idare eder... SAGOPAYA DEVAMM OYUN HAVASI BÖLÜMÜNÜ DE AÇARIM İSTERSEN.. | |
| | | yvz Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Ptsi Eyl. 24, 2007 2:26 pm | |
| sen git bi dolan da gel keto!! triger kayışın kopmuş senin!! | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Salı Eyl. 25, 2007 12:20 am | |
| | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Paz Eyl. 30, 2007 4:45 am | |
| YARIM GÖNÜLLE BİR ÖPÜŞ
rüzgar essin ümitlerim serinlesin tepetaklak olsun güneşin yaktığı zemin ben bi kalıp buz rap dudaklarıma vantuz lan olm bak burası koca denizde iki kaşık tuz bedenımle sevgili olduğum bu yana geçmiş bi dolu sene cok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene caddeler pişmanmış beni gördüklerine ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde hep dikende herki bende sen ki sende güzelsin sesim tek bedende gizlensin gözyaşlarım raksa koyulup fecdetsin gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin kollarım yazmaktan bitap düştü bitaapp acuşan akbabalar haince yavruyu bölüştü sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü tirtirrr huzurum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü benim sabırla aram açık kibirle yatıya kalanı tutar hıçkırık hasımlarımın kıçı kırık güvenimin beli fıtık hazinelerim sende batık saf ve duru benim adımı rapin oğlu koydu elim kaşım çatık bir virüsüm var tam salgınlık etrafın sarılır en kalıcı izler yüzde bırakılır kafatası dertlenir adı batası demlenir sayın bayım cehenneme canım kurumalı kanın...
elimi sıkmasın alçaklar artıklar kaypaklar sözümü bölmesin çakallar çatlaklar çiyanlar yüzünü bağlamış yasaklar yalanlar kaçaklar kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar bizi haydutlar
ellerimi güneşte ısıttım bugün çünkü benim bildiğim insan yaşadıkça hayal inşa ederdi bence en önemli isteği kolay yoldan elde etmemekti saadet onur pazarlar sanki içime kurulur akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur anne böyle kız mı doğrulur özlemin yüzümde kavrulur kal be gitme nolur aylak saat durur üzerime düşme önüme düş sindir kırılır kırılan düş bir masal doğuş ölüş bir bilet gidiş dönüş yarım gönülle bir öpüş elime düşme bu bir döğüş tangır tungur düştü kümbüş ağız torba ol da büzüş ben bilirdim düşündüğümü yapmayı seni dışarı cıkarıp evinden dar sokakta boğmayı bir gece ansızın ya da açık denize atmayı ben bilirdim ardından da kendi kafama sıkmayı ancak benım bir korkum var alemlerde tek alimlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı klavuz oldu gülüm be yutsun dalgalar bırak beni tersten esse rüzgar hoş benim onunla aram iyi en miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri her zaman sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi dayanmaya mecburmuyum sanki canımı yakanın canını yaktım birinci salo çakmaktır iki... baaaamm
elimi sıkmasın alçaklar artıklar kaypaklar sözümü bölmesin çakallar çatlaklar çiyanlar yüzünü bağlamış yasaklar yalanlar kaçaklar kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar bizi haydutlar... | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Perş. Ekim 11, 2007 4:57 am | |
| millet bana inanmıo nedense ama ben gene dinleyip dinleyip yazmaya devam edicemm... yeni parçam ::
DİDAKTİK KİTAPLAR
Okula gitmek zorundasın... birikimlerimiz kısıtlı, arzularımızın ışığı egoizme yansıdı, yada kısıtladık insancıl yanımızı, tokatladık karanlığa mum yakanları, barış hududuna mermi atanların akibetini yazan hocalarım oldu, savaş yanlısı, literatürün gereği yapıldı, atamın ellerini aradım, kürsülerde yetişen mengenelere heryıl on elimi kaptırmaktan yıldım, yılım bana zehir oldu, yine halkım alkış tuttu ben elimi kırdım, gecemediğimiz köprüler ardımızdan ağladı, tıpkı yere düşen ekmek kırıntıları gibi, zan altında masum yedi kelepçeleri, sırıttı birileri, makam arabalarına yol ver gitsin, emri vaki olmuş her yolcu, açılan o çenelere çekici ver çaksın, yazılı kuralların kuramları aştı, parmakları kırılan bu yazar, yılmadı kaç yazar alim olsa, amacını yamacında boğarak yok oldu sezar, dedelerin toprak oldu bak orda mezar, yalanla savunan dürüstle tanıştı, tekmeyle kovulan kimiyle yarıştı, paradan uzak olan silahla tanıştı, hayatla darılan ölümle barıştı...
hainlik diz boyuna laaik, durum acı kadere bağlanmış iş bitik, taktiklerimizin nefesi kesilmiş, didaktik kitaplar sobada odun, ve yurdun taşı toprağı çakıla karışmış, hocalarım eylem yürüyüşünde, bilginlerim aforoz edildi, didaktik kitaplar sobada odun...
bir okumuşum tam 15 sene sürece, ve okulu kırmışım kırılmışım dünümde, simdilerde ezbere büyüdüğümü anladım,, tek düze, bilgilerimi çöpe attığım defterlerimde bıraktım, ve soru kağıtları artık yok önümde, tıpkı sorulan sorulara cevap olmadığı gibi, verilen cevaplara kayıtsız kalanım, ben talanım ortadayım, çevremde bu koca şehir, elimde dumandan ibaret bir zehir, kibirli yıkanan insancıklar ortasında binlerce cocukluğum, çantalarına koymak için bekliyor geleceğini, ben işte oydum simdi buyum, önümüze bakıp ta yönümüzü bulamadık, gözümüzü açıp ta yolumuza varamadık, sözümü tutup ta ileriye adım atamadık, adımızı karaladık ama temize cıkaramadık, atamıza rüsvayız, şimdi ben soruyorum sayın hocam, pişman mısın? gelecek sizin eserinizdir., ezbere nesiller yoldalar, kırmızı da gectiler, yeşili beklemeden meydanı boş bulan her hergele, mengene oldu ülkemi yedi afiyetle beni de, siz diplomasına imzalarınızı attınız, şimdi yine soruyorum sayın hocam pişman mısın?, imzalarınıza taşa verdik kibritin torpilini, beyandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristleri yarattınız, kararttınız, 25 senedir beklediğim aydınlık geleceğimi biraz abarttınız..
hainlik diz boyuna laaik, durum acı kadere bağlanmış iş bitik, taktiklerimizin nefesi kesilmiş, didaktik kitaplar sobada odun, ve yurdun taşı toprağı çakıla karışmış, hocalarım eylem yürüyüşünde, bilginlerim aforoz edildi, didaktik kitaplar sobada odun......
hainlik diz boyuna laaik, durum acı kadere bağlanmış iş bitik, taktiklerimizin nefesi kesilmiş, didaktik kitaplar sobada odun, ve yurdun taşı toprağı çakıla karışmış, hocalarım eylem yürüyüşünde, bilginlerim aforoz edildi, didaktik kitaplar sobada odun....
sagopa key kastırr neden okulda değilsin? okula gideceksin dediysem gideceksin, dalga mı geciyorum ben, okuman lazım okuman lazım, okuman lazım okuman lazım, okuman lazım okuman lazım, okuman lazım okuman lazım, dımdıstısdımdırımtısss, okula gitmek zorundasın........ | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Perş. Ekim 11, 2007 11:21 am | |
| keto supersin... durmak yok... de vam | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Ptsi Ekim 15, 2007 12:52 am | |
| bayram bitişi gene esinlendim ve yazıyorum.. enemyofself saol canım FANİ başla başka bir hikayeden söz et canım sıkık, duymak istemezsin dinleyenlerin yüzü asık, ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık, içine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık, 7 24 gözüm açık, kaçık evimden çık, kapı açık, açı açık, çık açıkla açık açık, hikayelerim karanlık, yoo yerine göredir hayranlık, haremlik ya da selamlık, tüm insanlar sofralık, zinciri çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı, dünleri bildiğim bugünler gibidir kes at yarınsızı, kendini prens sanar breh yüzyılın bakımsızı, bak benim üstüme gelme diyaloglarımız hep fiyasko, kendine gelmeli kendini bilmeyen kendi cinsel amigoo, sensin o, başarım solo ben yaptıysam o banko, adım sago ben tombala sen birinci çinko, oooo oo ağır bilanço kolera etti linç, hatta hergün nakavt yerde zeyna dinç, mutlak cesaret direnç, havlak köpekle iğrenç, özentiler kopya fenç, kalitem 5 üstünden penç.. beni öldürdün neyse bari, 7.5 milyar hepsi fani, yanılmaz şahidim kırk yıllık kani, dünya süreli rüya ve herkes faniii, kendini melek sananların hepsi cani, yedi kat dibe çekti seni de zebani, illeti zillet üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam manii.. atlı oldum izi kalsın, sağır duymazsa kör işitir, tüm yalanlar işitilir, korku adamı donuna işetir, tir tir titretir, boynum bu yıl fitredir, söyle neren diyettir, paçoz hayatım piyestir, suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim, hissettiğim hisettiğin neden budur ki yazarım uyarı, somuttur elde tutulamaz sago umut sözüm uçarı, şeytan bir gün elbet bir kez yenecek seni yokki kaçarın, topla biriktir samanı yılanı sarhoş et de kerize sat, kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at, bak cazlının çaresine bak üzerimden sağlam arant, seni gidi boku seyrek düşen hafif virajda düştü jant, yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selobant, çok kolay olan oldu olanı sindir iç bi kat kart, kaçıncı sıkıcı park bu elimde mikropankart, psikopatron en az bin kişiyle oynar go-kart, bakışlarında var şike, ifadelerin komplike, kapalı yol bu turnike, cok bilenler cok keke, yüzünde hayalet leke, bayram hatrı bilmez teke, bağdat yakın ağlar mekke, mutlu olmak zor ya neyse.... beni öldürdün neyse bari, 7.5 milyar hepsi fani, yanılmaz şahidim kırk yıllık kani, dünya süreli rüya ve herkes faniii, kendini melek sananların hepsi cani, yedi kat dibe çekti seni de zebani, illeti zillet üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam manii.. (faniiii) 2007 senesi boyu aklımıza gelenleri söylüyoruz, hepsi doğru, (başıma öne düşer ama olamam maniii) hepsi gerçek, şüphen mi var ha, bak yüzüme, (faniii) neler söylüyorum, hepsi doğru, hepimiz faniyiz, hepimiz gideceğiz, belki yarın belki daha yakın, burası dünya moruk, herşey zor, düşünmek bile, şüphe yok.. | |
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Çarş. Ekim 31, 2007 7:11 pm | |
| günün bombası::
BİR PESİMİSTİN GÖZYAŞLARI
Aldanışlar orada kaldı, aldatıldı ahım vardı, aldatıldı ahım aldı, yalvarıldı vahım oldu, aldanışta masum oldu, yalvarışta yüzüm soldu, dikene battı yalanın ağzı yatsılarda mumlar öldü, içimi böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım ahı yanıma vardı vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım göz yaşım, insan umudu taşıdı kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu yoksulluk korkusuyla ömrü, servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanımdı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar, yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü karın el mi sallar, batan güneş yine doğar, batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar yazar, kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar, salla gitsin arzular, gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar, adresindi kayıp, zorla güldü amalar, ağlamak mı ayıp, horlayandı umutlar, geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp...
kaç tabut gömülecek yer altına, ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara, kaç yalan yıkacak güvenleri, kaç satır yazılacak haber kitabına, ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna, kaç yarın bekleyeceksin, sonralara kaç damla göz yaşı, kaç tabut gömülecek yer altına, ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara, kaç yalan yıkacak güvenleri, kaç satır yazılacak haber kitabına, ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna, kaç yarın bekleyeceksin, sonralara kaç damla göz yaşı…
yaw tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar, kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi, ve tanrı bağış etti çile doğdu, hile koydu adını günahın, sille vurdu illeler inatçı yordu, sınava tabii tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zulmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu, yaralar açtı durumu battı…
Dünya malı uçan halı, kırılır dalı her ağacın yıkılır her bina, affet te gofret bedelindir o dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü, yıka yüzünü hüzünü, her adem tanır geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı, topraklara vakti gelince kazma kürekte silineceksin…
Aaahh dayanacağın bi duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen her şeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı yaranın, acısı taca attırdı, krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani, tebessüm vahi, kabusum dahi, yazdıklarım yazacaklarımın güvencesi… sago keyyyy…
kaç tabut gömülecek yer altına, ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara, kaç yalan yıkacak güvenleri, kaç satır yazılacak haber kitabına, ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna, kaç yarın bekleyeceksin, sonralara kaç damla göz yaşı, kaç tabut gömülecek yer altına, ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara, kaç yalan yıkacak güvenleri, kaç satır yazılacak haber kitabına, ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna, kaç yarın bekleyeceksin, sonralara kaç damla göz yaşı…
-neden ölüyorsun anne? -bak bi tanem sıram geldi ahhh hayır sakın korkma bi tanem ölüm de hayatın bi parçası!!
Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir!!!! | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Perş. Kas. 01, 2007 7:32 pm | |
| Keto yine super olmuss.
"yolla gitsin mektuplar, adresindi kayıp, zorla güldü amalar, ağlamak mı ayıp, horlayandı umutlar, geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp..." sozleri adrese teslim.... Ve.. "insan umudu taşıdı kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu"
bir pesimistin duyulmayan sesi!!!! | |
| | | EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Perş. Kas. 01, 2007 9:12 pm | |
| Bide benden KAMBUR KELİMAT Mısralarımda ısrar hakim Hitabelerimin özüne bir gözat Kafanı bunla patlat inandığın Rauf'tur Affı bol hakikat Ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm uyudum kalktım Rap'te 24 saat Sago'nun gökdeleni 2 kat Yetişemez dilime kambur kelimat Git de canıma can kat Ve ravzaları gülle donat Hile bir hakikat Ez ve geç ben polat Bir maksat arama fıtrat önüme koyulan en büyük cevan Nedir bu kanrevan Bu menfaatte yıkıma yaklaşan ve an Fanlarım hatlar Kajmeran dat kan dolan yalan Sago insan lan Bu boş oda bu loş ışık bu hoş koku Sarhoş başımın nahoş seda varoş fiil ve hızlı koş Küçümse fil hafif latif Benim motif zarif dilim pari elif Ve rap'te son keşif deşifre edilir Sagopa Rap bilim Huzruma ser kilim Bilki ben tüm günahlarıma kefilim Acuze yere yığıl Gözün perdelerini kapatsın Yakın heves bilince karşı çıksın Bin seyirde halıya aksin tepeden yüzüne çaksın İltifa ki başını döndürür yeraltı sarayın bana bulansın Sagopa overground sıfatı almasın yerüstü benim memleket değil Çaldı zil ve Rapçi hitini çayıra saldı Bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin Hep mi çeneme sillesin kem hislerin yakar canı Bir sığınak buldum barınak ettim Tapınak Rap mahallemin Her kötünün birgün elbet canı çıkar Garantim kap bu söz benim. Mısralarımda ısrar hakim Hitabelerimin özüne bir gözat Kafanı bunla patlat inandığın Rauf'tur Affı bol hakikat Ben aldım yüce bi talimat Fiile döktüm uyudum kalktım Rap'te 24 saat Sago'nun gökdeleni 2 kat Yetişemez dilime kambur kelimat [b] | |
| | | yvz Admin
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli Perş. Kas. 01, 2007 9:43 pm | |
| iki cümle size. ayaş yollarından aştım da geldim. boyumu boyuma ölçtüm de geldim. güzeller içinden seçtim de geldim. yandım allah yandım yandırma beni. derin uykulardan galdırma beni. | |
| | | | Sagopa Kajmer den Nağmeler Kolera destekli | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |