| Geyikoloji | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
shadowsun
| Konu: Geyikoloji Salı Eyl. 11, 2007 9:12 pm | |
| adamın biri gülmüş,reçel yapmışlar. bukalemunun ikiz yavruları olmuş adlarını ne koymuş?? ŞUKALEMUN OKALEMUN :! Viyana kuşatması neden bitmiştir? ATACAK KUŞ KALMADIĞI İÇİN 77 Sayısı 2 ye neden bölünmez SEVENLER AYRILMASIN DİYE adamın biri varmış,daha sonra kurtarmış kaleciyle kedi arasındaki fark nedir?? KEDİ TUTTUĞUNU,KALECİ TUTAMADIĞINI YER. | |
|
| |
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Geyikoloji Çarş. Eyl. 12, 2007 12:42 pm | |
| Ben de o bukalemunu şey diye biliyodum. Bukalemunun üç tane oğlu olmuş isimlerini ne koymuş: 1)Şukalemun. 2)Okalemun. 3)Abdurrahman | |
|
| |
EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Geyikoloji Çarş. Eyl. 12, 2007 4:23 pm | |
| Alıntıdır :
Adamın biri bayılmaya bayılıyomus.. (Üç nokta ustuste:D)
Lazın biri perde utulerken camdan dusmus.. | |
|
| |
shadowsun
| Konu: Geri: Geyikoloji Perş. Eyl. 13, 2007 11:15 am | |
| bizim bilader demiş ki: Ben de o bukalemunu şey diye biliyodum. Bukalemunun üç tane oğlu olmuş isimlerini ne koymuş: 1)Şukalemun. 2)Okalemun. 3)Abdurrahman Nedir abi Abdurrahman? | |
|
| |
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Geyikoloji Perş. Eyl. 13, 2007 8:13 pm | |
| Maksat geyik olsun işte. Yok bi açıklaması. | |
|
| |
tahtakama Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 38 Location : Isparta Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Geyikoloji Perş. Eyl. 13, 2007 8:41 pm | |
| -sana Erol'un selamı var. -hangi erolun? -profit'erol'un -sana hasan'ın selamı var. -Hangi hasanın. -Florhasan'ın -Ali'nin selamı var. -Hangi ali, -şehirlerarası Otobüs terminali | |
|
| |
shadowsun
| Konu: Geri: Geyikoloji Cuma Eyl. 14, 2007 12:59 pm | |
| adamın birinin evi yanmış,çatısı düz. adamın biri yarın ölcem demiş,yarmışlar ölmüş. adamın birinin gözü şişmiş,burnu tığ. adamın biri donmuş,karısı da atlet. Radyoaktif,televizyon pasif İlahi Azrail sen adamı öldürürsün! Sigara adamı yavaş yavaş öldürür. Zaten kimin acelesi var ki!... | |
|
| |
tahtakama Moderatör
| Konu: Geri: Geyikoloji Paz Eyl. 16, 2007 10:04 pm | |
| -Niyetlimisin Ali? -Evet niyetliyim. -İyi niyetli misin?Kötü niyetli mi? -İşi olmayan giremez.Çünkü içeride yeterince işsiz var. -Bitkisel hayata girdim,maksat yeşillik olsun. -Ağlarsa anam ağlar,gerisi Ninja kaplumbağalar. -Hakkımı kaybettim.Bulana 1000$ ödül..Hakkı'nın Annesi. -Helalara izmarit atmayın.Biz sizin kültablanıza işiyomuyuz. | |
|
| |
shadowsun
| Konu: Geri: Geyikoloji Ptsi Eyl. 17, 2007 5:36 pm | |
| _Denizaltının bir küçüğüne ne denir? DENİZBEŞ _İspanyollar niçin bellerine kırmızı kuşak bağlarlar? PANTOLONLARI DÜŞMESİN DİYE _Bir adam pazardan eli sarılı gelmiş.Neden? FİYATLAR EL YAKTIĞI İÇİN _Kral ölünce oğlu ne olur? YETİM _Adam suya düşmüş boğulmuş.Neden? ECELİ GELMİŞ _Fatih Ürek'in kafasına top düşerse ne olur? PİŞTİ _Aç ve bakımsız file ne denir? SEFİL | |
|
| |
tahtakama Moderatör
| Konu: Geri: Geyikoloji Cuma Eyl. 28, 2007 1:32 pm | |
| Bana dokunmayan yıl bin yılan yaşasın. | |
|
| |
| Geyikoloji | |
|