| Tanışalım | |
|
+11anenesxreal ism-ail ketomaj KaraBey tahtakama samato_feel the pain shadowsun EnemyOfSelf MAhony11678 İlanihaye yvz 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Tanışalım Cuma Eyl. 07, 2007 10:18 pm | |
| Beni tanıyosunuz.."Polatlılı" kelimesi kafakağıdımın bütününü oluşturuyor zaten.Avatarımın altında yazıyor herşeyim de. Extra bilgilerim: İstanbul da Elk.elktr.müh. okuyorum. Yazılım üzerine kendimi geliştiriyorum. Ha bi de çok pis Angara havası oynarım.Bilen bilir. Buyrun sizi tanıyalım. | |
|
| |
İlanihaye
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Eyl. 07, 2007 10:37 pm | |
| yvz bu konuyu acman cok ıyı olmus gercekden , Insan cvp verdıgı kısıyı tanımak ıstıyor. Bende Bilgsayar progamcısıyım. Yıllalrdır bılgısayarla ugrastım, artık bıktım denılebılır. Böle bi elektrık elektronık sıtesınde denmıcek bır sey bu belkı de Artık fotografcılık ve ascılıkla ılgılenıyorum. Kısaca boyle ıste | |
|
| |
MAhony11678 Moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 37 Location : Eskişehir Kayıt tarihi : 02/09/07
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Eyl. 08, 2007 1:24 am | |
| yvz arkadasım polatlılı deil tekkeli desen daha ii olurmus... :D | |
|
| |
EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Eyl. 08, 2007 2:06 pm | |
| yvz un tanışmayı başlatması ii oldu. bende merak ediyordum kimlerle konustugumu Thanks a lot YVZ.. Bende İst. uni. Elek-Elektronik bolumundeyim. Elek-Elektronik adına bişey bildigim yok . programlama ve bilgisayar merakım var. Bu arada İlanihaye hangi programlama dilleri ile ugrastın acaba?? | |
|
| |
yvz Admin
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 38 Location : Angara....İstanbul Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Eyl. 09, 2007 5:26 pm | |
| - mahony11678 demiş ki:
- yvz arkadasım polatlılı deil tekkeli desen daha ii olurmus...
:D valla öyle diyecektim de kimse anlamaz şimdi diye gizli tuttum.Yine de memleketimiz tekkedir icabında.adı bizde saklı. hacı hacıyı mekkede, dayı dayıyı dakkada, deli deliyi de tekkede bulurmuş anadımı bizim yvz u görrsen hemen üye yap.dalga geçelim biraz mahony | |
|
| |
MAhony11678 Moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 37 Location : Eskişehir Kayıt tarihi : 02/09/07
| Konu: Geri: Tanışalım Paz Eyl. 09, 2007 11:58 pm | |
| eskisi kadar tad vermiyo yavuzla dalga gecmek... ısparta ya gelsin hemen internete girer onuda kulagını tutar uye ederiz. bu arada kendimi tanıtmadım.. tanıtmıs olayım adım muhammet arkadaslarım mahony der... angarada oturuyorum aslen eskisehirliyim.. suanda her hangi bi okul okumamaktayım... kendimi bilgisayar alanındı gelistirmeye calısıyorum... | |
|
| |
shadowsun
| Konu: Geri: Tanışalım Ptsi Eyl. 10, 2007 7:28 pm | |
| | |
|
| |
samato_feel the pain
| Konu: ben mi_ Salı Eyl. 11, 2007 1:37 pm | |
| ben samato
hackle uğrasırdım ama artık deil simdilerde donamımzadeyim ismimden belli feel the pain acıyı hisset
bazıları vardır acımaz bazılar vardır acıtmaz bazıları vardır acıttırır
sen hangisisin?
konuya devam istanbulluyum
yasım:13 üstünde o yeter | |
|
| |
İlanihaye
| Konu: Geri: Tanışalım Salı Eyl. 11, 2007 8:13 pm | |
| - EnemyOfSelf demiş ki:
- yvz un tanışmayı başlatması ii oldu. bende merak ediyordum kimlerle konustugumu Thanks a lot YVZ..
Bende İst. uni. Elek-Elektronik bolumundeyim. Elek-Elektronik adına bişey bildigim yok . programlama ve bilgisayar merakım var. Bu arada İlanihaye hangi programlama dilleri ile ugrastın acaba?? C, C# VisualBasic Delphi Asp java Asp bi miktar assembler Ve herkez gibi pascal Da ben daha cok photohop Flas sevdim | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Çarş. Eyl. 12, 2007 12:52 pm | |
| - samato_feel the pain demiş ki:
- ben samato
hackle uğrasırdım ama artık deil simdilerde donamımzadeyim ismimden belli feel the pain acıyı hisset
bazıları vardır acımaz bazılar vardır acıtmaz bazıları vardır acıttırır
sen hangisisin?
konuya devam istanbulluyum
yasım:13 üstünde o yeter Biz bundan bişey anlamadık samato.Açık olabilirsin.Tanıt kendini | |
|
| |
tahtakama Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 38 Location : Isparta Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 13, 2007 8:33 pm | |
| ist üniv elektrik elektronik okuyom. Ispartalıyım. neyle ilgilendiimi ben de bilmiyom. Ciscoya başlıcam ama başlayamıyom... | |
|
| |
KaraBey
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 20, 2007 1:36 am | |
| S.a. biraderler. Artık Enemy yegenimin sitesine ben kayıt oldum . Ayagınızı denk alın kendisi Adminmiş.(Neye yarıyosa artık). Bana hayatla ilgili her turlu soru sorabilirsiniz.
Hadi Eywallah, | |
|
| |
ketomaj Onursal Üye :)
| Konu: beyninin yarısı tatomajda olan ketomajdan sevgilerle... Cuma Eyl. 21, 2007 2:27 am | |
| selamun aleykum... Polatlının demirbası geldi hanım... iyi oyun havası oynar(yvz dan daha süper), dans eder ayrıca ısrar ederim... atımı getirin. bilgilerim gizlidir, hergecen ay basında yenı bir bilgi ogreneceksiniz. ben anlatılmam yaşanırım ayrıca cok feci saçmalarım.. benı anlamaya çalışan kendini intihara sürükleme yolunda adım atmış sayılır.. bu sitenin kurulma amacını sadece ben biliyom soleyimmi banane yaa yvz söylesin.. arkadaşlar içinizde bi yvz ve tatomajı tanıyorum o yusden saçmalamak şimdilik yeterli sonrasında tanışır, kaynaşırız. Hepimiz sorunluyuz herkesin bir suçu var, zamanaşımına uğrar ya da hışımına rastlar, bunun için gözün ağlar, kafam duvara da tostlar, yazık o kadar dost var, inandıklarımızın arasında cok fark var... En korktuğum şey demekti "kaybedeceğim bişey yok"... saygılar | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Cuma Eyl. 21, 2007 4:38 am | |
| keto yapacağan yoruma..neyse!! bu arada oyun havandan cümle turan caddesi sakinleri haberdar.Konuşturma beni şindi bi de bizim okan da üye!!onu da tanıyon..ha o okan işte | |
|
| |
ism-ail
| Konu: Geri: Tanışalım C.tesi Eyl. 22, 2007 11:04 pm | |
| mrb ben yvz abisiyim ankara/polatlılıyım elektrik teknisyeniyim istanbul ikitellide yaşıyorum | |
|
| |
anenesxreal
| Konu: Geri: Tanışalım Çarş. Eyl. 26, 2007 8:36 pm | |
| Tanışmanın bir iki kelimeyle mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz; ancak yinede birkaç kelimeyle kendimizden bahsedelim; elek-elektronik mh. böl. de okuyan İstanbul'da ikamet eden kendi halinde bir ferd_i beşerim(teklif ve öneri, bu sitenin yöneticilerinden Yvz e aittir; benden yana şikayeti olanlar yvz beylere başvurabilirler).... Saygılarımla...... Feyzullah ENES(who is studying IUEEE) | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Çarş. Eyl. 26, 2007 8:43 pm | |
| - anenesxreal demiş ki:
- Tanışmanın bir iki kelimeyle mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz; ancak yinede birkaç kelimeyle kendimizden bahsedelim;
elek-elektronik mh. böl. de okuyan İstanbul'da ikamet eden kendi halinde bir ferd_i beşerim(teklif ve öneri, bu sitenin yöneticilerinden Yvz e aittir; benden yana şikayeti olanlar yvz beylere başvurabilirler).... Saygılarımla...... Feyzullah ENES(who is studying IUEEE) bir yorum bu kadar mı güzel olur bea | |
|
| |
tahtakama Moderatör
| Konu: Geri: Tanışalım Çarş. Eyl. 26, 2007 11:59 pm | |
| hoş geldin enenesxreal. seni aramızda görmekten mutluyuz. | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 3:52 am | |
| oyun havası dedimmi bende duracan. öyle değil mi keto? bende polatlılıyım(maalesef) yvz denen şahsın lise arkadaşıyım. lakabım jackie. şimdilik bu kadar. | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 2:07 pm | |
| - subzero demiş ki:
- oyun havası dedimmi bende duracan. öyle değil mi keto? bende polatlılıyım(maalesef) yvz denen şahsın lise arkadaşıyım. lakabım jackie. şimdilik bu kadar.
amma da çok bilen varmış oyun havasını be. herkez de seymen oldu. yvz denen şahsa kurban ol,cekim hoşgeldin.sayanora | |
|
| |
subzero
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 2:11 pm | |
| senle kapışalım biz bakam gel bizim eve bayramda ketoyu metoyuda çağırak . | |
|
| |
ketomaj Onursal Üye :)
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 4:35 pm | |
| yvz ramazan ramazan yapma sunu yaaa subzero denen muhterem senden iyi oynuyo ben bilirim bunlarıı senın şahidin bile yok kendi kendini savunuon. çikiçikiçikçikçkiçkikçikikik koclarrrr ... | |
|
| |
yvz Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 4:45 pm | |
| ulan alem adamlarsınız ha | |
|
| |
EnemyOfSelf Admin
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 7:41 pm | |
| Ben yvz oyun havasına sahit oldum. Ustune yoktur bence. Ama diger arkadasları da izlemek lazım tabii | |
|
| |
tahtakama Moderatör
| Konu: Geri: Tanışalım Perş. Eyl. 27, 2007 7:44 pm | |
| Arkadaşlar YVZ kapı gıcırtısında bile oynayabiliyo... | |
|
| |
| Tanışalım | |
|